perjantai 31. elokuuta 2007

Nokia N93

Olen nyt muutaman viikon katsellut Nokia N93:lla otettuja kuvia ja laitteen speksejä sun muuta ja olen vakaasti päättänyt että sellaisen hankin. Sitten kun on rahaa. Laite on oiva pelipuhelin, koska suuntanäppäimistö on sen vasemmalla puolella silloin, kun pelataan vaakanäyttötilassa. Yleisin paikka peliohjaintenkin suuntanäppäimistölle on juuri vasemmalla puolella. TV-out-mahdollisuus on tietenkin plussaa, mutta en usko käyttäväni sitä kovinkaan usein. Kameraa sitten taas käytän hyvinkin usein. N93:n kuvat ja video sekä muutkin speksit näyttävät olevan samaa tasoa kuin ensimmäisessä digikamerassani, HP PhotoSmart M307:ssa.

SDL:llä pystyy myös tekemään pelejä tälle kännykälle, ja se onkin yksi kriteeri, jonka vuoksi hankin ko. puhelimen. Joskus sitten tulevaisuudessa varmasti tulee tehtyä jonkinlaista hyötyohjelmaakin Symbian C++:lla, mutta nyt tiedot ja taidot ovat liian heikot sellaiseen.


Lately I have been viewing photos taken with Nokia N93 and its specifications and else and I've firmly decided to get one. When I have the needed amount of mone, of course. The device is a brilliant gaming phone, because the directional pad is on its left side when the landscape mode is used for playing. The most common place of game controllers' d-pad is on the left side. TV-Out possibility is of course a plus side, but I'm not sure if I will use it very often. Then again I use the camera very often. N93's photos and video and other specs seem to be of the same quality as in my first digital camera, HP PhotoSmart M307.

One can make games with SDL for this phone, and it is one criterion, which affects to my decision to get this phone. Somewhere in the future I will surely make some utility programs with Symbian C++, but right now the knowledge and skills are too weak for that.

Ei kommentteja: