sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Commander - a new communicator

Five years of silence is broken now.

Symbian is dead, but I still miss communicators, they were the best devices ever. That's why I've been designing my own dream phone, a new communicator which uses Android based UI. Its name isCommander.Commander's UI mechanics are exactly the same as the most powerful phone - Nokia 9210 Communicator - had.

Check it out and please let me know what you think!


http://symbioosi.net/commander/index.html2 kommenttia:

Henri Luonnosta kirjoitti...

Ihan vaan mielenkiinnosta, mikä estäisi käyttämästä "modernimpaa" qwerty-esitystä E7-00 -mallin tapaan? :) Silloin säästyy toisen näytön asennukselta. Mainitsemasi suojaelementti toki jää toteutumatta, mutta Commander-mallinkin toisella näytöllä on sama uhka. Myönnettäköön että minunkin silmääni E90 on paremman näköinen, mutta tämä nimenomainen E7 tuntuu kädessä (sain hetki sitten käsiteltäväksi) osuvammalta kompromissilta älypuhelimen ja pda-laitteen välillä.

N900-mallinen, yksinkertaisempi liukukansi voisi kenties myös tulla kyseeseen. Se ei ole niin herkkä kolhuille kuin tuo E7.

Sami kirjoitti...

Tutkin hieman näkökantaani ja totesin, että oikeastaan mitään muuta järkiperustetta ei ole kuin tuo suoja-aspekti. Enemmänkin asia on tunnepohjalta repäisty, sillä itse henkilökohtaisesti pidän enemmän avautuvasta kuin liukuvasta, vaikka se ei olisikaan paras mahdollinen toteutus.

Puhuttiin juuri kiinalaisen kaverin kanssa, että jos voitettaisiin Lotossa, niin äkkiäkös tällaisen projektin polkaisisi käyntiin! Kysyntää kuitenkin riittää QWERTY-Android-luureille (esim. tämän artikkelin kommenttiosio: http://www.androidauthority.com/moto-x-wood-finishes-337626/), joten ei sillä olisi väliä minkä näköinen sieltä tuutista tulisi ulos, uskoakseni se menisi joka tapauksessa kuin kuumille kiville.